Ägghalvor med curryröra

Ägghalvor med curryröra

20 min Buffé Förrätt
Rostad lök på curryröran blir knaprigt och gott. Blir det röra över kan du inspireras av dansk mattradition och lägga den på ett litet rågbröd.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/agghalvor-med-curryrora/

Gör så här

  • Vispa crème fraiche till en fast kräm.
  • Kärna ur och skär äpplet i små tärningar.
  • Blanda crème fraiche med äpple, mango chutney och curry. Smaka av med salt och peppar.
  • Skala och dela äggen i halvor. Ta ur gulorna och smula ner ⅔ i röran.
  • Fyll vitorna med röran och smula över resten av gulorna. Toppa med rostad lök.
Klart!

Garnera ev med bladpersilja.

Energi:

75 kcal

Protein: 4 g
Kolhydrater: 3 g
Fett: 6 g

Ingredienser

¾ dl
Äpple
1
Mango chutney
2 msk
Curry
2 krm
Salt
1 krm
Svartpeppar
½ krm
Hårdkokta ägg
6
Till garnering:
Rostad lök