Ugnsstekta grönsaker med fetaost
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
Tillbehör
•
Kryddad och smulad fetaost smakar hur gott som helst tillsammans med både grönsaker och kött.
Ingredienser
|
Potatis
|
1 kg |
|---|---|
|
Rödlök
|
150 g |
|
Aubergine
|
300 g |
|
Morot
|
150 g |
|
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
2 msk |
|
Grovt salt
|
1½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Kryddad fetaost:
|
Salladslökar
|
6 |
|---|---|
| 150 g | |
|
Färsk timjan
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
377 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 9,6 g |
| Protein: | 14,1 % | 13,1 g |
| Fett: | 31,9 % | 13,6 g |
| Kolhydrater: | 54 % | 50 g |