Krämig rotfruktssoppa
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
Frysbar
•

Rotfrukter görs sig alldeles utmärkt i soppor, och de går fint att variera efter tillgång. Toppa denna soppa med KESO® Cottage cheese och ringla ner lite olivolja för extra smak. Vardagsmat när den är som bäst!
Ingredienser
Potatisar
|
8 |
---|---|
Palsternackor
|
2 |
Morötter
|
3 |
Örtbuljong
|
1 liter |
2 dl | |
Salt och peppar
|
|
Ev olivolja
|
|
250 g |
Gör så här
Servering
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
289 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6 g |
Protein: | 20,1 % | 14,3 g |
Fett: | 31,5 % | 10,3 g |
Kolhydrater: | 48,4 % | 34,4 g |

