Spenatpaj med bacon
1 tim 10 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Matlåda
Middag
Frysbar
•
En spenatpaj med bacon och både KESO® Cottage cheese och lagrad ost i fyllningen. Pajen färgas vackert guldgul med gurkmeja.
Ingredienser
Pajdeg:
|
Vetemjöl
|
1½ dl |
|---|---|
|
Grahamsmjöl
|
1 dl |
| 100 g | |
|
Vatten
|
2 msk |
Fyllning:
|
Bacon
|
140 g |
|---|---|
|
Bladspenat gärna färsk
|
250 g |
|
Gul lök
|
1 |
|
Salt och peppar
|
|
| 250 g | |
| 1 dl | |
|
Ägg
|
3 |
|
Malen gurkmeja
|
1 tsk |
| 1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
624 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,7 g |
| Protein: | 17,1 % | 26,3 g |
| Fett: | 61,5 % | 43,4 g |
| Kolhydrater: | 21,4 % | 32,9 g |