Gubbröra med potatis

Gubbröra med potatis

Gubbröra på klassiskt vis med potatis och ansjovis är en absolut favorit på det svenska smörgåsbordet. Njut av gubbröran, fortfarande ljummen, på ett gott knäckebröd.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (73 st)

Mitt betyg:

Gubbröra med potatis

Gubbröra på klassiskt vis med potatis och ansjovis är en absolut favorit på det svenska smörgåsbordet. Njut av gubbröran, fortfarande ljummen, på ett gott knäckebröd.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Skala och skär ägg och potatis i små bitar. Låt ansjovisen rinna av men spara 1 msk av spadet. Hacka filéerna. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en stekpanna. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka 1-2 min. Smaka av med svartpeppar.

Tips:

Servera ljummen till knäckebröd eller på rågbröd.

Källa:

Rekommenderade produkter