Gubbröra på rågbröd

Gubbröra på rågbröd

Klassisk gubbröra, alltid lika god och uppskattad! Bjud gubbröra på ett gott bröd som förrätt, tilltugg eller till vickning.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (118 st)

Mitt betyg:

Gubbröra på rågbröd

Klassisk gubbröra, alltid lika god och uppskattad! Bjud gubbröra på ett gott bröd som förrätt, tilltugg eller till vickning.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 1 gul lök
  • 1 msk Arla® Svenskt Smör
  • 4 hårdkokta ägg
  • 55 g ansjovisfilé
  • 2 msk hackad färsk gräslök
  • 2 msk hackad färsk dill
  • 1 msk kaviar
  • svartpeppar

Gör så här:

Skala och hacka löken. Fräs den i smör och låt den kallna. Skala och hacka äggen. Låt ansjovisen rinna av men spara 1 msk av spadet. Hacka filéerna. Rör ihop ingredienserna och smaka av med svartpeppar.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 225 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 23 g
  • Fett: 11 g
Skriv ut