Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Smörslungad svartkål med mandel och vitost
Smörslungad svartkål med mandel och vitost
•
Se kommentarer
En härligt smakrik ljummen sallad! Serveras som ensamrätt eller till grillat kött.
Andra liknande recept
Budget
30 min
Fransk potatissallad
(23)
15 min
Grekisk sallad
(394)
20 min
Tonfisksallad
(64)
30 min
Coleslaw
(1229)
25 min
Pad thai
(303)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Dela svartkålen i mindre bitar. Skala och finhacka vitlöken. Hacka mandeln grovt.
Smält smöret i en stekpanna, tillsätt vitlök och mandel. Rör ner kålen och låt den fräsa med.
Tärna vitosten och vänd ner den strax innan servering.
Klart!
Näringsvärden, per port exkl tillbehör
Energi:
295 kcal
Protein:
13 g
Kolhydrater:
3 g
Fett:
25 g
Ingredienser
Svartkål
200 g
Vitlöksklyfta
1
Mandel
1 dl
Svenskt Smör från Arla®
25 g
Apetina® vitost 20%
150 g
Andra liknande recept
Budget
30 min
Fransk potatissallad
(23)
15 min
Grekisk sallad
(394)
20 min
Tonfisksallad
(64)
30 min
Coleslaw
(1229)
25 min
Pad thai
(303)
20 min
Enkel potatissallad
(292)
40 min
Gyros i tunnbröd med tzatziki
(104)
30 min
Sommarsallad
(7)
Budget
1 tim
Pizzasallad
(32)
10 min
Potatissallad
(149)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum