Smördegspizza med chèvre, pistagenötter och citron

Smördegspizza med chèvre, pistagenötter och citron

30 min Buffé
Denna snabba krispiga smördegspizza med smetana, getost, citron och pistagenötter är både enkel och otroligt god! Skär den i bitar och servera som snitt på mingelfesten.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/smordegspizza-med-chevre-pistagenotter-och-citron/

Gör så här

  • Värm ugnen med en plåt till 225°.
  • Rulla ut smördegen med sitt bakplåtspapper. Nagga degen med en gaffel.
  • Bred smetana på pizzan. Smula över osten.
  • Grädda pizzan på den varma plåten i mitten av ugnen ca 10 min.
  • Toppa smördegspizzan med nötter, citronskal, salt och peppar.
Klart!
Energi:

355 kcal

Protein: 8 g
Kolhydrater: 19 g
Fett: 27 g

Ingredienser

Kyld smördeg, ca 250 g
1 pkt
1 dl
Falbygdens® getost
150 g
Skalade pistagenötter
½ dl
Citron, finrivet skal
1
Flingsalt
Svartpeppar