Renskavsgryta med rosmarin

Renskavsgryta med rosmarin

Huvudrätt
Värmande gryta som får smak av färsk rosmarin. Servera gärna med potatispuré och lingon.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/renskavsgryta-med-rosmarin/

Gör så här

  • Skala och finhacka löken. Skär den frysta renskaven i små bitar.
  • Fräs renskav, lök och rosmarin i smör-&rapsolja. Salta och peppra. Tillsätt matlagningsgrädde och fond.
  • Låt koka ihop under omrörning ca 5 min.
Klart!
Energi:

380 kcal

Protein: 19 g
Kolhydrater: 43 g
Fett: 14 g

Ingredienser

Renskav
240 g
Gul lök
1
Hackad färsk rosmarin
1½ tsk
1 msk
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm
2½ dl
Viltfond
½ msk