Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Pajdeg med ägg
Pajdeg med ägg
•
Se kommentarer
En lite lyxigare matpajsdeg där vi ersatt en del av vattnet med ägg för en mer porös och frasig paj.
Andra liknande recept
35 min
Pajdeg till matpajer
(208)
10 min
Smuldeg
(193)
1 tim
Quiche Lorraine
(27)
Budget
1 tim
Kirskålspaj med ost
(8)
60+ min
Citronmarängpaj
(746)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Mixa smör, mjöl och ägg i en matberedare till en grynig massa.
Tillsätt vatten och mixa snabbt ihop till en smidig deg. Låt vila minst 30 min i kyl.
Klart!
Näringsvärden, per sats
Energi:
1910 kcal
Protein:
34 g
Kolhydrater:
175 g
Fett:
118 g
Ingredienser
Svenskt Smör från Arla®
125 g
Vetemjöl
4 dl
Salt
1 krm
Ägg
2
Vatten
1 msk
Andra liknande recept
35 min
Pajdeg till matpajer
(208)
10 min
Smuldeg
(193)
1 tim
Quiche Lorraine
(27)
Budget
1 tim
Kirskålspaj med ost
(8)
60+ min
Citronmarängpaj
(746)
45 min
Rabarberpaj med maräng
(99)
Budget
1 tim
Broccolipaj med ädelost
(428)
Budget
35 min
Glutenfri pajdeg
(10)
50 min
Pajdeg till desserter
(63)
Grekisk paj med ost och grönsaker
(203)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum