Gravad lax med kavring

Gravad lax med kavring

Syrliga och starka smaker piggar upp den gravade laxen.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (3 st)

Mitt betyg:

Gravad lax med kavring

Syrliga och starka smaker piggar upp den gravade laxen.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Skär kavringen i små tärningar och blanda med smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen ca 10 min. Smaka av med salt och peppar. Skiva rädisorna tunt och lägg i kallt vatten så de håller sig krispiga. Häll av vattnet vid servering. Blanda crème fraiche med pepparrot, äppelmos och salt. Fördela crème fraiche, kavring och rädisor på laxen. Garnera med rom, citronskal och dill. Krydda med nymald svartpeppar.

Tips:

Stenbitsrom kan bytas ut mot forellrom.

Källa:

Rekommenderade produkter