Fisk med Caesarröra

Fisk med Caesarröra

Variera mera! Fisk på bröd stekt i vitlök tillsammans med en god caesarröra.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (12 st)

Mitt betyg:

Fisk med Caesarröra

Variera mera! Fisk på bröd stekt i vitlök tillsammans med en god caesarröra.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Caesarröra:

  • 1 hårdkokt ägg
  • 50 g sardeller med kapris
  • 1 tsk dijonsenap
  • ½ dl färskriven parmesanost
  • 250 g KESO® cottage cheese
  • salt och peppar

Gör så här:

Skala och mosa ägget. Finhacka sardellerna. Blanda ägg, sardeller, senap, ost och cottage cheese. Smaksätt med salt och peppar. Skär fisken i bitar. Salta och peppra. Stek den i smör i en teflonpanna, 2-3 min per sida. Servera fisken t ex på vitlöksstekt bröd med sallad. Klicka på Caesarröran.

Källa:

Rekommenderade produkter