Enchiladas med lammfärs

Enchiladas med lammfärs

25 min Huvudrätt
Dessa enchiladas går rasande snabbt att svänga ihop tack vare smaksatt cottage cheese som ger en härlig hetta till rätten! Servera gärna med krispig sallad och sval gräddfil.
Karolina Sparring
Karolina Sparring Kock och receptansvarig Arla Mat
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/enchiladas-med-lammfars/

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225°.
  • Hetta upp smör i en stekpanna. Fräs lammfärsen tills den fått fin färg. Ta från värmen och låt svalna något.
  • Skala och finhacka löken. Blanda lök, cottage cheese och hälften av osten med lammfärsen. Smaka av med salt och svartpeppar.
  • Fördela röran på tortillabröden. Rulla ihop och lägg i en ugnsform. Strö över resterande ost.
  • Gratinera i ugn tills osten fått fin färg, ca 10 min.
  • Toppa enchiladas med färska örter. Servera med rädisor, sallad och gräddfil.
Klart!
Energi:

738 kcal

Protein: 49 g
Kolhydrater: 49 g
Fett: 41 g

Ingredienser

Lammfärs
500 g
1 msk
Rödlök
1
250 g
Salt och svartpeppar
150 g
Stora tortillabröd
4
Till servering:
Färska örter
Rädisor
1 knippe
Blandad grönsallad
3 dl