Coleslaw med selleri och äpple

Coleslaw med selleri och äpple

Selleri och äpple ger smak och konsistens till denna slaw. Lättlagad lunch tillsammans med varmrökt lax eller korv och ett gott bröd.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (16 st)

Mitt betyg:

Coleslaw med selleri och äpple

Selleri och äpple ger smak och konsistens till denna slaw. Lättlagad lunch tillsammans med varmrökt lax eller korv och ett gott bröd.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 300 g vitkål
  • ½ gul lök
  • 1 stjälk blekselleri
  • 1 syrligt grönt äpple
  • 1 dl Arla® gräddfil
  • ½ dl majonnäs
  • ½ msk vinäger
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar

Gör så här:

Koka upp rikligt med vatten i en kastrull. Strimla kålen riktigt tunt. Skala och finhacka löken. Lägg kål och lök i ett durkslag och häll det kokande vattnet över. Låt rinna av, kallna och krama ur. Skiva sellerin. Tärna äpplet fint. Rör ihop alla ingredienser. Låt stå i kyl minst 1 tim.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port exkl tillbehör

  • Energi: 165 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 9 g
  • Fett: 13 g
Skriv ut