Coleslaw med apelsin

Coleslaw med apelsin

Krispig, krämig coleslaw på tunt skivat kål med en dressing gjord på majonnäs och gräddfil som smakar av apelsin. Toppa din färdiga coleslaw med ruccolablad.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (0 st)

Mitt betyg:

Coleslaw med apelsin

Krispig, krämig coleslaw på tunt skivat kål med en dressing gjord på majonnäs och gräddfil som smakar av apelsin. Toppa din färdiga coleslaw med ruccolablad.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 200 g vitkål
  • 200 g rödkål
  • 200 g savoykål
  • 20 g rucola

Apelsindressing:

Gör så här:

Börja med att blanda ihop alla ingredienser till apelsindressingen. Skiva kålen tunt, gärna på en mandolin. Blanda kålen med dressingen. Låt salladen stå kallt minst 1 tim innan servering. Toppa med rucola.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 280 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 9 g
  • Fett: 25 g
Skriv ut