Coleslaw med apelsin

Coleslaw med apelsin

60+ min
Krispig, krämig coleslaw på tunt skivat kål med en dressing gjord på majonnäs och gräddfil som smakar av apelsin. Toppa din färdiga coleslaw med ruccolablad.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/coleslaw-med-apelsin/

Gör så här

  • Börja med att blanda alla ingredienser till apelsindressingen.
  • Skiva kålen tunt, gärna på en mandolin. Blanda kålen med dressingen.
  • Låt salladen stå kallt minst 1 tim innan servering.
  • Toppa med rucola.
Klart!
Energi:

280 kcal

Protein: 3 g
Kolhydrater: 9 g
Fett: 25 g

Ingredienser

Vitkål
200 g
Rödkål
200 g
Savoykål
200 g
Rucola
20 g
Apelsindressing:
Majonnäs
1 dl
1 dl
Konc konc apelsinjuice
2 msk
Salt
1 tsk