Burgare med aubergine och yoghurtsås

Burgare med aubergine och yoghurtsås

Hamburgare blir extra goda med en skiva stekt aubergine och en klick yoghurt på toppen. Servera gärna burgaren med couscous.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (5 st)

Mitt betyg:

Burgare med aubergine och yoghurtsås

Hamburgare blir extra goda med en skiva stekt aubergine och en klick yoghurt på toppen. Servera gärna burgaren med couscous.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Burgare:

Sås:

Gör så här:

Koka upp buljong och rör ner couscous. Lägg på locket och ställ kastrullen åt sidan ca 6 min. Rör ner smör. Forma färsen till 4 hamburgare. Skär aubergine i 8 skivor, ca 1 cm tjocka. Stek burgare och aubergine i smör i omgångar stekpanna. Salta och peppra. Mosa osten och blanda med matyoghurt och rosmarin. Lägg ihop aubergineburgarna. Servera med couscous och sås.

Tips:

Du kan byta ut burgare mot skivad falukorv.

Källa:

Rekommenderade produkter