Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Björnbärssylt
Björnbärssylt
30 min
Lämplig för frysning
•
Kommentarer
Björnbär, som en ljuvlig korsning av hallon och blåbär, i en god sylt som du gärna kan smaksätta med lite vaniljpulver om du vill.
Andra liknande recept
15 min
Fattiga riddare
(2373)
Budget
10 min
Vaniljdessert på italienska
(76)
Höstpannacotta med tre olika toppingar
(6)
10 min
Enkel yoghurtdessert med bär och krossade kex
(12)
10 min
Äggtoddy
(356)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Koka ihop björnbär och socker i en kastrull, ca 20 min på medelvärme.
Skumma av under tiden det kokar.
Häll upp sylten i rengjorda burkar, sätt på locket och låt kallna. Förvara i kyl.
Klart!
Näringsvärden, per recept
Energi:
3450 kcal
Protein:
7 g
Kolhydrater:
817 g
Fett:
4 g
Ingredienser
Björnbär
1 kg
Syltsocker
8 dl
Andra liknande recept
15 min
Fattiga riddare
(2373)
Budget
10 min
Vaniljdessert på italienska
(76)
Höstpannacotta med tre olika toppingar
(6)
10 min
Enkel yoghurtdessert med bär och krossade kex
(12)
10 min
Äggtoddy
(356)
20 min
Smoothiebowl med björnbär
(45)
1 tim
Äggost med björnbär
(131)
30 min
Björnbärsmarmelad
(64)
5 tim
Pannacotta med espresso, lättvispad grädde och björnbär
(9)
45 min
Amerikanska plättar med björnbär
(52)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum