Aubergineröra med valnötter och basilika

Aubergineröra med valnötter och basilika

Aubergineröran är självklar som turkisk mezerätt. Härliga smaker av vitlök, pesto, färsk basilika och beska från valnötter.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (0 st)

Mitt betyg:

Aubergineröra med valnötter och basilika

Aubergineröran är självklar som turkisk mezerätt. Härliga smaker av vitlök, pesto, färsk basilika och beska från valnötter.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Topping:

  • valnötter
  • färsk basilika

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Stick ett par hål i skalet på auberginen. Lägg i en ugnssäker form och baka ca 45 min i mitten av ugnen. Låt svalna. Dela auberginen och gröp ur innanmätet och mixa ihop med övriga ingredienser. Strö ev över hackade valnötter och plockade basilikablad.

Källa:

Rekommenderade produkter