Italiensk köttsoppa
1 tim 30 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Den klassiska svenska köttsoppan i ny version med inspiration från det italienska köket! Mumsigt och värmande.
Ingredienser
|
Benfri högrev
|
400 g |
|---|---|
|
Gula lökar
|
2 |
|
Vitlökar
|
2 |
|
Zucchini
|
400 g |
| 2 msk | |
|
Tomatpuré
|
2 msk |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Köttbuljong
|
1 liter |
| 2 dl | |
|
Pesto
|
2 msk |
Topping:
| 125 g | |
|
Hackad färsk basilika
|
1½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
511 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,8 g |
| Protein: | 27 % | 33,9 g |
| Fett: | 56,4 % | 32,6 g |
| Kolhydrater: | 16,6 % | 20,8 g |