Pasta al forno
45 min
•
Arbetstid: 25 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Pasta al forno "pasta i ugn" på italienska. Här blir den extra krämig med goda ostar.
Ingredienser
|
Pasta penne, gärna fullkorn
|
300 g |
|---|---|
|
Vitlöksklyftor
|
3 |
|
Röd paprika
|
1 |
| 1 msk | |
|
Nötfärs
|
500 g |
|
Torkad rosmarin
|
1 tsk |
|
Krossade tomater
|
400 g |
|
Vatten
|
2 dl |
|
Salt och peppar
|
|
| 2 dl | |
| 200 g | |
|
Zucchini
|
½ |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
En perfekt rätt att göra om det finns rester av pasta och köttfärssås hemma.
Näringsvärden, per port
Energi:
770 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,9 g |
| Protein: | 25,9 % | 49,1 g |
| Fett: | 39,6 % | 34,5 g |
| Kolhydrater: | 34,5 % | 65,3 g |