Gryta med julens kryddor
20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Fläskfilén blir julfin med ingefära och kanel.
Ingredienser
|
Fläskfilé
|
600 g |
|---|---|
|
Purjolök
|
1 |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
| 2 dl | |
|
Kalvfond
|
2 msk |
|
Malen ingefära
|
1 tsk |
|
Malen kanel
|
1 tsk |
|
Soja
|
1 tsk |
|
Russin
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
383 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2 g |
| Protein: | 35,1 % | 33,1 g |
| Fett: | 55,7 % | 24,1 g |
| Kolhydrater: | 9,2 % | 8,7 g |