Havets tartar med löjrom
15 min
Buffé
Förrätt
•

Perfekta förrätten med både lax och räkor. Svensk grovkornig senap ihop med gräslök och dill ger friskt sting.
Ingredienser
Kallrökt lax
|
100 g |
---|---|
Skalade räkor
|
100 g |
1 dl | |
Finhackad färsk gräslök
|
1 msk |
Hackad färsk dill
|
1 msk |
Skånsk senap
|
1 tsk |
Löjrom
|
4 msk |
Grovt rågbröd
|
4 skivor |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
237 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,9 g |
Protein: | 32,1 % | 18,7 g |
Fett: | 25,4 % | 6,8 g |
Kolhydrater: | 42,5 % | 24,8 g |

