Vit kladdchokladtårta
1 tim
Efterrätt
Frysbar
•
&format=webp)
En underbar vit kladdkaka med en skvätt konjak i smeten. Den här kakan är perfekt att göra när du vill variera dig. Extra vacker blir den vita kladdkakan pudrad med florsocker och dekorerad med frukt och bär i säsong. Baka gärna kladdkakan dagen innan och garnera den precis innan servering. Magiskt gott!
Ingredienser
Vit choklad
|
250 g |
---|---|
200 g | |
Ägg
|
3 |
Strösocker
|
2½ dl |
Konjak
|
2 msk |
Vetemjöl
|
2 dl |
Glasyr:
Vit choklad
|
150 g |
---|---|
½ dl |
Färska bär
|
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
349 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 4,1 % | 3,5 g |
Fett: | 56,5 % | 22,3 g |
Kolhydrater: | 38,2 % | 32,8 g |

