Svampbakad fisk
50 min
•
Arbetstid: 25 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Förnya fisken med frasigt svamptäcke.
Ingredienser
|
Torskfilé
|
600 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svamp, t ex kantareller, blandsvamp eller champinjoner
|
250 g |
|
Purjolök
|
1 |
|
Hackad färsk persilja
|
1 dl |
|
Ströbröd
|
1 dl |
| 2½ dl | |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Vitpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Rätten kan förberedas fram tills den ska in i ugnen. Ströbrödet kan ersättas med rivet dagsgammalt vitt bröd.
Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör
Energi:
665 kcal
| Näringsvärden per portion inklusive tillbehör | |
|---|---|
| Protein: | 40 g |
| Fett: | 20 g |
| Kolhydrater: | 74 g |