Rödbets- och tomatsoppa med ost och oliver
30 min
Förrätt
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Inspirerad av den ryska rödbetssoppan Borsjtj. Räcker som förrätt till 8 personer.
Ingredienser
Rödbetor
|
400 g |
---|---|
Gul lök
|
1 |
2 msk | |
Krossade tomater
|
400 g |
Vatten
|
1 liter |
Grönsaksbuljong
|
2 tärningar |
Salt och peppar
|
|
150 g | |
Svarta oliver
|
1 dl |
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
395 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,7 g |
Protein: | 10,7 % | 10,4 g |
Fett: | 72,2 % | 32,3 g |
Kolhydrater: | 17,1 % | 16,6 g |

