Rosmarin- och pinjefyllda fiskfiléer med sherrysås
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Fin rosmarindoftande fiskrätt. Den eleganta, lättlagade såsen är en njutning i sig.
Ingredienser
Rödspättafiléer
|
600 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Hackad färsk rosmarin
|
3 msk |
Pinjenötter
|
½ dl |
30 g |
Sherrysås:
Torr sherry
|
½ dl |
---|---|
Fiskbuljong
|
½ tärning |
2 dl | |
Finhackad färsk dill
|
1 dl |
Tomat- och bönsallad:
Vita bönor
|
400 g |
---|---|
Rödlök
|
1 |
Tomater
|
2 |
Avokado
|
1 |
Olivolja
|
½ dl |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
735 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 10 g |
Protein: | 29,7 % | 53,8 g |
Fett: | 56,8 % | 47,2 g |
Kolhydrater: | 11,5 % | 20,8 g |

