Yoghurt med rårörda skogsbär och maränger
35 min
Efterrätt
•
Yoghurt med kardemumma, serverad med hallon, björnbär och blåbär och toppad med maränger och pistagenötter. Efterrätter skall vara ljuvliga, vackra - och nyttiga!
Ingredienser
Kardemummayoghurt:
| 2 dl | |
|
Florsocker
|
1 dl |
|
Malen kardemumma
|
1 tsk |
Rårörda skogsbär:
|
Bär t ex hallon, björnbär och blåbär
|
200 g |
|---|---|
|
Rårörsocker
|
3 msk |
|
Citron
|
rivet skal av ½ |
Garnering:
|
Maränger
|
16 |
|---|---|
|
Pistagenötter
|
2 msk |
|
Färsk mynta
|
12 blad |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
242 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,4 g |
| Protein: | 5,9 % | 3,5 g |
| Fett: | 28,2 % | 7,7 g |
| Kolhydrater: | 65,9 % | 39,2 g |