Grönsaksgratäng med rosmarin
50 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Vitlöksälskaren blandar ner några skivade vitlöksklyftor i grönsaksgratängen före gräddning.
Ingredienser
|
Zucchini
|
2 |
|---|---|
|
Paprikor, gärna olika färger
|
2 |
|
Hackad färsk rosmarin
|
2 msk |
| 1 msk | |
|
Flingsalt
|
2 tsk |
| 2½ dl | |
|
Ägg
|
3 |
| 1½ dl |
Till servering:
|
Skivad rökt skinka
|
200 g |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
253 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,7 g |
| Protein: | 36,3 % | 22,6 g |
| Fett: | 47,8 % | 13,7 g |
| Kolhydrater: | 15,9 % | 9,9 g |