Grönsaksgratäng med rosmarin
50 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•

Vitlöksälskaren blandar ner några skivade vitlöksklyftor i grönsaksgratängen före gräddning.
Ingredienser
Zucchini
|
2 |
---|---|
Paprikor, gärna olika färger
|
2 |
Hackad färsk rosmarin
|
2 msk |
1 msk | |
Flingsalt
|
2 tsk |
2½ dl | |
Ägg
|
3 |
1½ dl |
Till servering:
Skivad rökt skinka
|
200 g |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
253 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,7 g |
Protein: | 36,3 % | 22,6 g |
Fett: | 47,8 % | 13,7 g |
Kolhydrater: | 15,9 % | 9,9 g |

