Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Vaniljsviss
Vaniljsviss
60+ min
Efterrätt
•
Se kommentarer
Kelda vaniljsås går fint att frysa när den är vispad. Efter ett par timmar i frysen är konsistensen lagom hård.
Andra liknande recept
Budget
30 min
Kladdkaka
(27313)
45 min
Rabarberpaj med smuldeg
(3690)
45 min
Våfflor
(5647)
Budget
Ugnspannkaka
(547)
55 min
Kärleksmums
(10855)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Vispa vaniljvispen. Skär sharonfrukten i klyftor.
Varva vaniljvisp, frukt och maränger i 4 portionsskålar eller glas.
Låt stå i frysen ca 2 timmar före servering. Står den längre bör den tina i kylen ca 30 minuter före servering.
Klart!
Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör
Energi:
145 kcal
Protein:
2 g
Kolhydrater:
21 g
Fett:
6 g
Ingredienser
Dreamy Dessert® Vaniljvisp
2 dl
Sharonfrukter
2
Små maränger
12
Andra liknande recept
Budget
30 min
Kladdkaka
(27313)
45 min
Rabarberpaj med smuldeg
(3690)
45 min
Våfflor
(5647)
Budget
Ugnspannkaka
(547)
55 min
Kärleksmums
(10855)
45 min
Sockerkaka
(6191)
15 min
Fattiga riddare
(2179)
20 min
Amerikanska pannkakor
(2073)
45 min
Smulpaj
(2002)
Budget
15 min
Chocochock muggkaka
(5821)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum