Svamppasta
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Höstens juveler i sällskap med pasta ger skogsdoft i hela köket.
Ingredienser
Pasta, gärna fullkorn
|
360 g |
---|---|
Gul lök
|
1 |
Vitlöksklyfta
|
1 |
Blandad färsk svamp
|
8 dl |
Torrt vitt vin
|
1½ dl |
2½ dl | |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
2 krm |
Grovhackad färsk persilja
|
½ dl |
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
578 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,8 g |
Protein: | 12 % | 17,1 g |
Fett: | 32,4 % | 21,2 g |
Kolhydrater: | 51,1 % | 72,6 g |

