Fisk- och räkcurry
1 tim
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•
&format=webp)
Härliga orientaliska dofter gömmer sig under ytan på den här riktigt goda fiskgratängen. Enkel att tillaga och ljuvlig att njuta av!
Ingredienser
Torskfilé
|
500 g |
---|---|
Räkor med skal
|
500 g |
Salt
|
1 tsk |
Vitlöksklyftor
|
2 |
1 msk | |
Orientalisk curry
|
2 tsk |
Tomatpuré
|
2 msk |
2½ dl | |
2 dl |
Potatis
|
750 g |
---|---|
Frysta ärter
|
225 g |
Gör så här
Näringsvärden, per port inkl tillbehör
Energi:
450 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 48 g |
Kolhydrater: | 35 g |
Fett: | 19 g |

