Fisk- och räkcurry
1 tim
•
Arbetstid: 40 min
Huvudrätt
Lunch
Matlåda
Middag
Frysbar
•
Härliga orientaliska dofter gömmer sig under ytan på den här riktigt goda fiskgratängen. Enkel att tillaga och ljuvlig att njuta av!
Ingredienser
|
Torskfilé
|
500 g |
|---|---|
|
Räkor med skal
|
500 g |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
| 1 msk | |
|
Orientalisk curry
|
2 tsk |
|
Tomatpuré
|
2 msk |
| 2½ dl | |
| 2 dl |
|
Potatis
|
750 g |
|---|---|
|
Frysta ärter
|
225 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
651 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,2 g |
| Protein: | 36,1 % | 57,8 g |
| Fett: | 35,3 % | 26 g |
| Kolhydrater: | 28,6 % | 45,8 g |