Viltsoppa med renskav
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Potatissoppan blir mer vild än tam med smörfräst renskav, krossade enbär och timjan.
Ingredienser
Renskav
|
240 g |
---|---|
Mjöliga potatisar
|
4 |
Gul lök
|
1 |
Vatten
|
3 dl |
Vitpeppar
|
1 krm |
Grönsaksbuljong
|
2 tärningar |
5 dl | |
2½ dl | |
Japansk soja
|
1 msk |
Torkad timjan
|
1 tsk |
Krossade enbär
|
8 |
Vinbärsgelé
|
3 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
396 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,4 g |
Protein: | 21,9 % | 21,3 g |
Fett: | 36,4 % | 16,3 g |
Kolhydrater: | 41,7 % | 40,6 g |

