Grekisk kyckling
30 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•
Som på en grekisk taverna - kyckling med oliver och fetaost.
Ingredienser
|
Kycklingbröstfiléer
|
4 |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Vitpeppar
|
1 krm |
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
| 150 g | |
|
Hönsbuljong
|
2 dl |
|
Torkad oregano
|
2 tsk |
|
Kinesisk soja
|
2 tsk |
|
Vetemjöl
|
1 msk |
| 2 dl | |
|
Svarta oliver
|
8 |
|
Färsk oregano eller persilja
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Vitlöksklyftorna kan även bytas ut mot 1 gul lök.
Näringsvärden, per port
Energi:
338 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,7 g |
| Protein: | 52,7 % | 43,8 g |
| Fett: | 41,6 % | 15,9 g |
| Kolhydrater: | 5,7 % | 4,7 g |