Oreganodoftande plattbröd
30 min
Buffé
Förrätt
Frysbar
•
Yoghurt och oregano ger det ojästa plattbrödet en härlig smak.
Ingredienser
|
Vetemjöl
|
5 dl |
|---|---|
|
Grahamsmjöl
|
2 dl |
|
Bakpulver
|
1 msk |
|
Torkad oregano
|
1 tsk |
|
Salt
|
¾ tsk |
| 75 g | |
| 3 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Vill du göra det ännu enklare, använd sconesmix och baka ut på samma sätt.
Näringsvärden, per st
Energi:
268 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,5 g |
| Protein: | 9,3 % | 6,1 g |
| Fett: | 32,4 % | 9,8 g |
| Kolhydrater: | 58,3 % | 38,5 g |