Krämig äggsallad

Krämig äggsallad

Äggsallad är fantastiskt gott och ett trevligt alternativ när man tröttnat på ägghalvorna på sillbordet. Äggsallad är enkelt att göra och tacksamt att bjuda på.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (39 st)

Mitt betyg:

Krämig äggsallad

Äggsallad är fantastiskt gott och ett trevligt alternativ när man tröttnat på ägghalvorna på sillbordet. Äggsallad är enkelt att göra och tacksamt att bjuda på.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Hårdkoka äggen och låt de kallna. Skär av toppen på äggen med en vass kniv. Gröp ur innanmätet försiktigt så att äggskalet inte går sönder. Hacka äggen och blanda med crème fraiche, senap, salt och det mesta av gräslöken. Lägg tillbaka äggblandningen i skalen. Toppa med räkor, rom och gräslök.

Tips:

Löjrom kan bytas ut mot annan rom. Äggsalladen kan också serveras på bröd.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

  • Energi: 185 kcal
  • Protein: 19 g
  • Kolhydrater: 1 g
  • Fett: 12 g
Skriv ut