Köttbullar med saltgurka, gräddsås och äppelströssel

Köttbullar med saltgurka, gräddsås och äppelströssel

Köttbullar med saltgurka, äpple och gräddfil i smeten skapar nya smakdimensioner.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (18 st)

Mitt betyg:

Köttbullar med saltgurka, gräddsås och äppelströssel

Köttbullar med saltgurka, äpple och gräddfil i smeten skapar nya smakdimensioner.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Sås:

Gör så här:

Skala och finhacka löken. Blanda färsen väl med lök, ägg, gräddfil, saltgurka, persilja, salt och peppar. Rulla ca 25 köttbullar. Bryn dem runt om i smör i en stor stekpanna. Fortsätt att steka på medelvärme 5 – 7 min. Värm såsen och rör ner gelén. Kärna ur och skär äpplet i små tärningar.

Källa:

Rekommenderade produkter