Karréspett med chilicoleslaw

Karréspett med chilicoleslaw

Karréspett med söt och pepprig smak serverade med en krämig coleslaw på rödkål som får god smak och hetta från chili och ingefära.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (51 st)

Mitt betyg:

Karréspett med chilicoleslaw

Karréspett med söt och pepprig smak serverade med en krämig coleslaw på rödkål som får god smak och hetta från chili och ingefära.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 600 g benfri fläskkarré

Marinad

Chilicoleslaw

  • 4 portionsbröd, t ex ciabatta

Gör så här:

Sätt ugnen på 250°. Finstrimla rödkålen. Blanda med salt och låt dra ca 10 min. Krama ur vätskan och blanda med crème fraiche. Låt stå i kyl ca 1 tim. Blanda ingredienserna till marinaden i en bunke. Skär köttet i bitar, ca 2x2 cm. Lägg dem i bunken och rör om. Trä upp köttet på grillspett eller blötlagda träspett och lägg på plåt med bakplåtspapper. Grilla i övre delen av ugnen ca 15 min. Servera med chilicoleslaw och bröd.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port inkl bröd

  • Energi: 600 kcal
  • Protein: 34 g
  • Kolhydrater: 44 g
  • Fett: 31 g
Skriv ut