Jordgubbsdessert på italienska

Jordgubbsdessert på italienska

Färska jordgubbar och italienska kex gör den här desserten till något alldeles extra.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (44 st)

Mitt betyg:

Jordgubbsdessert på italienska

Färska jordgubbar och italienska kex gör den här desserten till något alldeles extra.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Ta undan 4 jordgubbar till garnering och skär resten i små bitar. Blanda kvarg, yoghurt, jordgubbsbitar och florsocker. Dela kexen i bitar. Varva smeten och kexen i 4 små glas. Pudra över lite kanel och garnera med de hela jordgubbarna.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 175 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 24 g
  • Fett: 7 g
Skriv ut