Hummer på potatisplättar och vinägerrussin

Hummer på potatisplättar och vinägerrussin

Spännande tillbehör; sötsyrliga russin sätter ny smak på lyxigt skaldjur.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (12 st)

Mitt betyg:

Hummer på potatisplättar och vinägerrussin

Spännande tillbehör; sötsyrliga russin sätter ny smak på lyxigt skaldjur.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 400 g humrar

Gör så här:

Börja med russinen: Blanda russin, vinäger, grädde, äggula (spara äggvitan till plättarna) och gräslök. Smaka av med salt och peppar. Dela och rensa humrarna. Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten. Mosa den och blanda med ägg, grädde, mjölk och mjöl. Salta och peppra. Stek plättarna i smör i en stekpanna eller plättlagg. Fördela hummerköttet på de nystekta plättarna och häll över russinen.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 335 kcal
  • Protein: 23 g
  • Kolhydrater: 25 g
  • Fett: 16 g
Skriv ut