Grillad kycklingburgare med ädelost

Grillad kycklingburgare med ädelost

Kycklingburgare på stekt surdegsbaguette med ädeloströra på toppen. Gott och enkelt till lunch eller att ta med på picknick eller utflykt.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (62 st)

Mitt betyg:

Grillad kycklingburgare med ädelost

Kycklingburgare på stekt surdegsbaguette med ädeloströra på toppen. Gott och enkelt till lunch eller att ta med på picknick eller utflykt.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 400 g tunnskivad kycklingbröstfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör
  • 1 surdegsbaguette
  • 1 liten rödlök
  • 65 g babyspenat

Ädeloströra

Gör så här:

Riv eller mosa osten till ädeloströran och blanda med kvarg. Salta och peppra kyckling-filéerna och grilla eller stek dem i smör 1–2 min på varje sida. Skär baguetten i 4 bitar och dela dem. Skala och skär löken i ringar. Rosta eller stek bröden och lägg ihop dem med kyckling, oströra, spenat och lökringar emellan.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 450 kcal
  • Protein: 35 g
  • Kolhydrater: 41 g
  • Fett: 15 g
Skriv ut