Grillad kycklingburgare med ädelost

Grillad kycklingburgare med ädelost

20 min Huvudrätt
Kycklingburgare på stekt surdegsbaguette med ädeloströra på toppen. Gott och enkelt till lunch eller att ta med på picknick eller utflykt.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Riv eller mosa ädelosten och blanda med kvarg.
  • Salta och peppra kyckling-filéerna och grilla eller stek dem i smör 1–2 min på varje sida.
  • Skär baguetten i 4 bitar och dela dem. Skala och skär löken i ringar.
  • Rosta eller stek bröden och lägg ihop dem med kyckling, ädeloströra, spenat och lökringar emellan.
Klart!
Energi:

450 kcal

Protein: 35 g
Kolhydrater: 41 g
Fett: 15 g

Ingredienser

Tunnskivad kycklingbröstfilé
400 g
Salt
1 tsk
Svartpeppar
1 krm
2 msk
Surdegsbaguette
1
Liten rödlök
1
Babyspenat
65 g