Fläskytterfilé i ugn med oliver

Fläskytterfilé i ugn med oliver

Fläskytterfilé i ugn blir till en enkel men lyxig vardagsrätt med smak av medelhavet och toppad med krispig parmaskinka. En perfekt allt-i-ett rätt serverad med en god sallad eller annat tillbehör.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (322 st)

Mitt betyg:

Fläskytterfilé i ugn med oliver

Fläskytterfilé i ugn blir till en enkel men lyxig vardagsrätt med smak av medelhavet och toppad med krispig parmaskinka. En perfekt allt-i-ett rätt serverad med en god sallad eller annat tillbehör.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Dela köttet i 8 bitar. Salta, peppra och bryn dem runt om i smör i en stekpanna. Skala och skiva vitlöken. Skär zucchini och fänkål i bitar. Lägg kött, grönsaker och oliver i en långpanna. Krydda med rosmarin och häll på grädde blandad med vinäger och fond. Stek i mitten av ugnen ca 20 min. Lägg skinkskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Stek dem samtidigt högt upp i ugnen ca 10 min. Låt kallna. Smula skinkan över kött och grönsaker vid servering.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 350 kcal
  • Protein: 40 g
  • Kolhydrater: 10 g
  • Fett: 16 g
Skriv ut