Fisk med dillsky

Fisk med dillsky

Panerad, spröd fiskfilé smakar jättebra! Dillskyn gör det där lilla extra för rätten.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (17 st)

Mitt betyg:

Fisk med dillsky

Panerad, spröd fiskfilé smakar jättebra! Dillskyn gör det där lilla extra för rätten.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Skär fisken i bitar. Salta och peppra. Vänd fisken i ströbröd. Skär tomaten i tärningar. Stek fisken i smör-&rapsolja i en stekpanna 2-3 min per sida. Ta upp fisken och häll vatten och grädde i pannan. Smula i buljongtärningen, rör i tomat och dill. Låt skyn koka ihop någon min.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 375 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 42 g
  • Fett: 8 g
Skriv ut