Fisk med dillsky

Fisk med dillsky

30 min Huvudrätt
Gör egna fiskpinnar! Att panera är lättare än vad man tror och smakar extra gott. Låt gärna barnen hjälpa till i köket. Dillskyn gör det där lilla extra för rätten.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/fisk-med-dillsky/

Gör så här

  • Tina fisken. Skala och koka potatisen.
  • Skär fisken i bitar. Salta och peppra. Vänd fisken i ströbröd. Skär tomaten i tärningar. Stek fisken i smör-&rapsolja i en stekpanna 2-3 min per sida.
  • Ta upp fisken och häll vatten och grädde i pannan. Smula i buljongtärningen, rör i tomat och dill. Låt skyn koka ihop någon min.
  • Koka sockerärterna i lättsaltat vatten 1-2 min. Servera fisken med skyn. potatis och sockerärter.
Klart!
Energi:

415 kcal

Protein: 37 g
Kolhydrater: 45 g
Fett: 8 g

Ingredienser

Fryst sejfilé
600 g
Salt
½ tsk
Vitpeppar
1 krm
Ströbröd
1 dl
1 msk
Tomat
1
Vatten
1 dl
1 dl
Fiskbuljong
½ tärning
Hackad färsk dill
1 dl
Potatis
1 kg
Sockerärter
250 g