Crepes med svamp och lökfyllning

Crepes med svamp och lökfyllning

Crepes med en fyllning på svamp och tre olika sorters lök. Dessa crepes gratineras inte utan rullas och serveras varma med lite hackade örter på toppen.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (78 st)

Mitt betyg:

Crepes med svamp och lökfyllning

Crepes med en fyllning på svamp och tre olika sorters lök. Dessa crepes gratineras inte utan rullas och serveras varma med lite hackade örter på toppen.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Fyllning:

Gör så här:

Vispa ihop mjöl och hälften av mjölken till en slät smet. Tillsätt resten av mjölken, ägg, salt och smör-&rapsolja. Vispa ihop och ställ åt sidan. Skiva svampen. Skala och skiva lökarna tunt. Strimla purjolöken. Bryn svampen i smör-&rapsolja i en stor stekpanna. Tillsätt all lök. Fräs på medelvärme under omrörning tills löken blir mjuk. Rör ner crème fraiche, salt och peppar. Låt koka ihop någon min. Sätt ugnen på 225°. Häll lite smör-&rapsolja stekpannan till gräddningen av första pannkakan. Grädda 8-12 tunna pannkakor. Fördela fyllningen på pannkakorna. Rulla ihop och lägg dem i en ugnssäker form. Pensla dem med smör-&rapsolja och värm i ugnen ca 10 min. Strö över hackade färska örter och servera med sallad.

Källa:

Rekommenderade produkter