Biffpanna

Biffpanna

15 min Huvudrätt
Denna biffpanna är en krämig pastasås med lövbiff och smak av balsamico och rostad vitlök. Italienska smaker med fin balans av syra, sälta och sötma.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/biffpanna/

Gör så här

  • Börja med att koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  • Strimla köttet och bryn det i smör-&rapsolja i en stekpanna tills det får färg, Skala och klyfta rödlöken och låt den fräsa med tillsammans med vitlöken.
  • Tillsätt grädde, balsamicokräm, kalvfond och majsstärkelse, rör om och koka ca 2 min.
  • Servera med pasta och rucola.
Klart!
Energi:

510 kcal

Protein: 35 g
Kolhydrater: 60 g
Fett: 13 g

Ingredienser

Lövbiff
400 g
Rödlök
1
Riven vitlöksklyfta
½
Kelda® matlagningsgrädde
2 dl
Crema balsamico
½ msk
Kalvfond
½ msk
Majsstärkelse
½ msk
Pasta fusilli
300 g
Rucola
65 g