Mandelbiskvier

Mandelbiskvier

40 min Efterrätt
Mandelbiskvier gör du lätt själv och de passar perfekt till glass, fruktsoppa, kräm eller som tilltugg till kaffet.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/mandelbiskvier/

Gör så här

  • Sätt ugnen på 200°.
  • Mal eller mixa mandeln till ett fint mjöl. Blanda med socker och äggvita till en smidig smet.
  • Spritsa eller klicka ut smeten i små toppar på en plåt med bakplåtspapper.
  • Grädda i mitten av ugnen ca 10-12 min.
Klart!

Gör gärna Rabarbersemifreddo med dina egna Mandelbiskvier

Energi:

10 kcal

Protein: 1 g
Kolhydrater: 2 g
Fett: 1 g

Ingredienser

Mandel
100 g
Strösocker
1½ dl
Äggvita
1