Äggröra med rucola och skinka
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Brunch
Frukost
•
Gröna inslag i äggröran gör den inte bara godare, utan också vackrare.
Ingredienser
|
Vetemjöl
|
1 msk |
|---|---|
| 2 dl | |
|
Ägg
|
6 |
|
Hackad rucola
|
2 dl |
|
Hackad färsk gräslök
|
2 msk |
| 2 tsk | |
|
Salt och peppar
|
|
|
Parmaskinka
|
8 skivor |
|
Ljust bröd
|
4 skivor |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Istället för rucola kan man ta hackad, lätt förvälld spenat.
Näringsvärden, per port
Energi:
345 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,4 g |
| Protein: | 28,5 % | 24,2 g |
| Fett: | 39 % | 15,2 g |
| Kolhydrater: | 32,5 % | 27,6 g |