Pepparrotsdoftande rödbetssallad

Buffé
Pepparrotsdoftande rödbetssallad

Med sting från pepparrot och fräschör från purjolök och kvarg blir den här rödbetssalladen riktigt frisk. Gott på en vegetarisk buffé eller som tillbehör till skinka eller köttbullar.

Ingredienser

Inlagda rödbetor
250 g
Äpplen
2
Purjolök
75 g
250 g
Färskriven pepparrot
2 msk
Salt
1 krm
Rödbetslag
1 msk

Gör så här

  • Tärna rödbetor och äpple. Finstrimla purjolöken.
  • Blanda äpple, rödbetor, purjolök, kvarg, pepparrot, salt och rödbetslag.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

127 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 4 g
Kolhydrater: 20 g
Fett: 2 g
https://www.arla.se/recept/pepparrotsdoftande-rodbetssallad/