Pepparrotsdoftande rödbetssallad
Buffé
Tillbehör
•
Med sting från pepparrot och fräschör från purjolök och kvarg blir den här rödbetssalladen riktigt frisk. Gott på en vegetarisk buffé eller som tillbehör till skinka eller köttbullar.
Ingredienser
|
Inlagda rödbetor
|
250 g |
|---|---|
|
Äpplen
|
2 |
|
Purjolök
|
75 g |
| 250 g | |
|
Färskriven pepparrot
|
2 msk |
|
Salt
|
1 krm |
|
Rödbetslag
|
1 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
157 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,2 g |
| Protein: | 18,9 % | 7,3 g |
| Fett: | 36,1 % | 6,4 g |
| Kolhydrater: | 45 % | 17,4 g |