Rabarberkaka med havregryn
1 tim
Buffé
Efterrätt
Fika
Frysbar
•
Denna rabarberkaka är saftig och helt oemotståndlig. Servera den gärna med en klick krämig, syrlig smetana på toppen.
Ingredienser
|
Havregryn
|
2 dl |
|---|---|
|
Rabarber i skivor
|
200 g |
| 2 msk | |
|
Flytande honung
|
2 msk |
|
Malen kanel
|
1 tsk |
|
Strösocker
|
2 dl |
|
Ägg
|
3 |
| 1 dl | |
|
Vetemjöl
|
2 dl |
|
Bakpulver
|
½ tsk |
Till servering:
| 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
429 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,3 g |
| Protein: | 4,9 % | 5,2 g |
| Fett: | 53,2 % | 25,8 g |
| Kolhydrater: | 41,9 % | 44,2 g |