Krämig potatissallad med bönor
15 min
Buffé
•

Potatissallad med haricots verts, vita bönor och kapris. Smetana gör den krämig och fräsch och den är jättegod till smakrika korvar eller kötträtter.
Ingredienser
Färsk haricots verts
|
250 g |
---|---|
Vita bönor
|
400 g |
Kokt potatis
|
500 g |
Liten rödlök
|
1 |
Salladslökar
|
2 |
Kapris
|
2 msk |
Honung
|
½ msk |
Färsk persilja
|
½ dl |
Citron
|
rivet skal och saft av 1 |
2 dl | |
Salt och peppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
431 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 14,2 g |
Protein: | 11,5 % | 12,2 g |
Fett: | 46,1 % | 22,5 g |
Kolhydrater: | 42,4 % | 45 g |

