Nattjästa frallor
8 tim
•
Tid: 30 min
Brunch
Frukost
Frysbar
•
&format=webp)
Det finns få saker som slår doften av nybakat bröd på morgonen. Dessa nattjästa frukostfrallor jäser långsamt i kylen över natten och är redo att bakas ut direkt på morgonen – perfekt för en helgfrukost eller brunch. Med smakrik ost i degen och som topping blir de extra goda. Servera dem gärna ljumna med Bregott, en lagrad ost och skivade grönsaker.
Ingredienser
Jäst
|
25 g |
---|---|
Kallt vatten
|
4 dl |
1 dl | |
1 msk | |
Flytande honung
|
1 msk |
Salt
|
1 tsk |
100 g | |
Vetemjöl med fullkorn
|
9 dl |
Gör så här
Dag 1 (kväll):
Dag 2 (morgon):
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
203 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 14,2 % | 7,1 g |
Fett: | 21 % | 4,8 g |
Kolhydrater: | 64,8 % | 32,3 g |

